Palvelut

Kallaveden Konttuuri tarjoaa vuokralaisyrityksilleen kaikki nykyaikaisen toimistokeskuksen palvelut. Palveluvalikoimaan kuuluvat mm. aulapalvelu, ravintola- ja catering-palvelut, neuvottelutilat, sosiaalitilat, kuntosali, suihku- ja pukuhuonetilat, vartiointi/turvallisuus sekä ympäristö- ja kiinteistöhuolto.

Aulapalvelu arkisin

Aulapalvelu palvelee arkipäivisin klo 8:00–16:00
Puh. 050 301 4950
aula.kirkkokatu1@prevent360.fi

Aulapalvelu toimii kiinteistössä toimivien henkilöiden ohjaus- ja neuvontapisteenä kaikkien yritysten osalta.

Aulapalvelua tuottaa vartiointiyritys, joka vastaa myös kiinteistön vartioinnista. Aulapalvelun peruspalvelun tehtäviin kuuluu mm. taloon tulevien vieraiden vastaanotto ja opastus, postin jakelu, lajittelu ja käsittely, kuriiritavaralähetysten vastaanotto ja ilmoittaminen vastaanottajalle, avainhallinta, erilaisten hälytysten vastaanottaminen ja ilmoittaminen edelleen ja toimitiloihin liittyvien palvelutarpeiden vastaanotto ja edelleen ilmoittaminen.

Ravintola- ja cateringpalvelut

Ravintola Basilica
Avoinna arkisin ma-pe 7:00–15:00. Lounas klo 10:00-14:00.
Muina aikoina avoinna tilauksesta.

Catering-, tarjoilu- ja tilavaraukset
Puh. 044 760 5050
info@basilica.fi
www.basilica.fi

Rakennuksen ensimmäisestä kerroksesta löytyvä Ravintola Basilica tarjoaa asiakkailleen makunautintoja valmistaen ateriat tuoreista sesonkiraaka-aineista. Arkisin tarjolla laadukas lounasbuffet jossa runsas ja tuore salaattipöytä ja kahvilapalvelut erikoiskahveineen, kakkuineen sekä suolaisine herkkuineen saatavilla aamuseitsemästä lähtien. Kesäisin on käytössä myös 50-paikkainen ulkoterassi.

Kiinteistönhoito­palvelut

Kiinteistöyhtiön vastuulla on kokonaisuudessaan kohteen kiinteistöhuolto, johon kuuluu kohteen LVISA-tekniikan kunnossapito, kiinteistönhoito ja ulkoalueiden puhtaanapito. Kiinteistöyhtiö on tehnyt kiinteistöhuollon osalta sopimukset kiinteistöhuoltoyrityksen ISS Palvelut Oy:n kanssa.

Vikatilanteissa yhteydenotot HelpDeskiin:
puh. 080 015 6666
kiinteistohelp@caverion.com

Siivouspalvelut

ISS Palvelut Oy hoitaa kiinteistön yleisten tilojen siivouksen. Kiinteistöyhtiön vastuulla on kohteen yleisten tilojen siivous. Vuokralaiset tekevät siivoussopimuksen omiin tiloihinsa. Vuokralaisilla on mahdollisuus solmia sopimus oman toimistonsa siivouksesta kiinteistön siivousliikkeen kanssa, kiinteistön etukäteen kilpailuttamilla hinnoilla.

Vikatilanteissa yhteydenotot HelpDeskiin:
puh. 080 015 6666
kiinteistohelp@caverion.com

Yhteiset tilat

Vuokralaiset voivat varata kiinteistön yhteisiä neuvottelu- ja kabinettitiloja käyttöönsä. Varaus hoituu ravintolan kautta.

Neuvottelu ja kokoustilat

Neuvottelu- ja kokoushuoneet sijaitsevat kiinteistön ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Ensimmäisessä kerroksessa ravintolan yhteydessä on yksi paljeovin erotettava neuvottelutila, joka varattavissa lounasajan ulkopuolella. Tila sopii 10–20 hengelle. Tilassa ei ole Internet-yhteyttä tai AV-laitteita. Toisesta kerroksesta löytyy yksi n. 36 m2 varattava neuvottelutila.

Tilavaraukset
Ravintola Basilica
Puh. 044 760 5050

Kuntosali

Vuokralaisten käytössä on kuntosalitila kiinteistön kellarikerroksessa. Kuntosalin yhteydessä on pukuhuoneet ja suihkut. Kaikki vuokralaiset voivat käyttää tiloja ilman varausta.

Lisätietoa ja yhteydenotot vikatilanteissa:

Aulapalvelu
Puh. 050 301 4950
aula.kirkkokatu1@prevent360.fi

Pysäköinti

Kiinteistöllä ei omia pysäköintipaikkoja. Yleinen pysäköinti tapahtuu kiinteistön viereisellä parkkipaikalla ja kadunvarsilla.